go fuck yourself


tell me this night is over


Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake

I don´t have words to say
How much I think I owe you

im living the good life

Det enda bra med livet är The Ark och russin.

.

Jag orkar inte med alla jävla rövlärare.

come lets pray for the weekend


Het som en get. Och getter är ju inte speciellt heta så det säger väl ganska mycket.
Sitter och lyssnar på The Ark. Är typ kär. Har ni någon låt, så när ni lyssnar på den slår hjärtat hårdare och som gör det svårt att andas och du får ont i bröstet för den är så jävla bra?  Precis så är det. Har gått hela dagen och bara haft ont för jag inte kunnat lyssna på musik. Så så fort jag gick hem var det bara i med hörlurarna och maxa volymen. Älskar känslan av att bara plussa på volymen tills det gör ont i öronen och man inte hör något av omgivningen.

it takes a fool to remain sane


It kept me sane for a couple of years
as it drenched my fears
of becoming like the others

Maybe they're afraid to feel ashamed
To seem strange, to seem insane
To gain weight, to seem gay

ibland undrar man

Pillan ifrån toaletten- Jag bajsar nu!
Jag- Jaha..?
Pillan- Jag ville bara att du skulle veta det.
Jag - ...Okej?
Några minuter senare.
Pillan- Får jag godis nu när jag var duktig och bajsade?
Jag- Nej.

-

Sitter och kollar på reprisen av The Voice Sverige och vill bara gifta mig med Ola Salo. Typ nu.

Your my heroine, just suicide


take a bite of my heart tonight


Hur kommer det sig att alla mina mornar suger getpung? Förlåt mamma för språket. Igår går hela min dragkedja på skon sönder så jag slänger på mig ett par tygskor och sticker iväg, och jag halkade typ mer än vad jag gjort under hela vintern på 20 minuter. Och när jag ända är inne på gårdagen kan jag lungt säga att tandställning suger. Hårt. Nån jäkla ståltrå sticker rakt ut i insidan av min underläpp. Så under hela dagen går jag omkring som ingenting medan fucking blodigt massmord påvåg i min mun. Sabina kan intyga det då jag spottade blod hela vägen hem från skolan. Jag har ett udda band till mina vänner. Denna morgon gick ganska smidigt, om man bortser ifrån att jag vaknade klockan fem av att min mobil laddat ut med ligger och vibrerar. Om ni undrar hur den kan vibrera när den dött då är det så att när laddaren sitter i (som den gjorde) och den ända laddar ut(medans laddaren sitter i JA) borjar den vibrera. Kul. Sen vägrar den ladda och står och trycker på en procent hela tiden. Kul. Hejdå.

some people without brains do an awful lot ot talking


And when I'm with you I can always act the same


the silence

Denna morgon var nog den sämsta på länge. Allt går finfint tills den där lilla detaljer kläder kommer ivägen. Klockan är nu kvart över nio. Jag ska gå till skolan tio i tio. Och när klockan är kvart i tio har jag fortfarande inget att ha på mig. Jag har nu lite panik. Så jag slänger på mig något piss fult och ska bara fylla i ögonbrynen lite innan jag går. Och jag fuckar up big time. Så jag får ta bort ett ögonbryn och börja om från noll. Nu är klockan tio i tio. När jag är färdig med ögonbrynet ser det fortfarande ut som avföring men jag har inte tid. Sen har jag inte packat min skolväska heller. När det är färdigt är klockan fem i tio. Jag kutar ner och tar på mig skor osv. När jag är halvvägs till skolan kommer jag på att jag glömt min skåpsnycker. Så det är bara att springa hem igen för att sedan springa till skolan. Och låt mig bara säga detta. Spring inte på is.


detta börjar bli långrandigt


Am I still your charm, or am I just bad luck?


I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words

We live on front porches and swing life away,
We get by just fine here on minimum wage
If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand


tonight we dance


this is letting go


Fett förvånad.
Hej. När jag vaknade idag var det första jag tänkte på var "Jag måste gå till skolan imorrn". FML. Och jag tror inte den första meningen var helt gramatiskt korrekt. Bra sverige. Just nu väntar jag på att Pillan och mamma ska bli färdig sminkade av någon tant så det kan bli middag. Inte för att jag är hungrig utan bara för att jag är uttråkad. Jag borde igentligen göra min matte läxa som är till imorrn men jag är hellre uttråkad. Bra planering.

nästa stopp


Kulturamas Och Stockholms Estetiskas Öppna Hus

jag är typ gladast i världenAmanda är fyndig

Om man är godis sugen, och sen äter man godis. Är man avsugen då?

Om man är nödig och måste gå på toa, och så gör man det. Är man onödig då?

And pain is just a simple comprimise


See I'm trying to find my place
But it might not be here where I feel safe
We all learn to make mistakes

tre irriterande facebookpersonligheter

Den inkonsekventa
"Är så ledsen idag".
"Oj då, vad har hänt?"
svarar du som medkännande kompis bara för att få svaret
"Det är inget jag vill ta på Facebook".

Den missunnsamma
Du skriver "Rökfri i ett år!" varpå han eller hon svarar
"Jag har varit rökfri i tre år."
Snark.

Den "härliga"
"Om jag äter en macaron till på det här förtjusande franska lilla boutique-hotellet kommer jag att förvandlas till en!"
Well, vi hoppas att du gör det. För macarons kan inte statusuppdatera.

I just wanna break you down so badly


Hej.
Som sagt, hej. Dagarna som gått var varit något ångest framkallande. Inget vi behöver gå in på. Annars har vi bara kastat papper på sjuorna och pratat med random personer. Jag ser nu hur galet skitzo jag lät i början av den mening. Jag och mina röster. I huvudet. Eller jag och mina vänner, som existerar. Utanför mitt huvud. Det där hjälpte inte. Men idag har jag köttat so, som kan ta sig i röva. Seriöst. Hitler kan ta sig i röva också för den delen.

Since your life is just a failure by designOnsdags.

Skjorta // JC
Tshirt // Cubus
Jeans // H&M

är det såhär det ska vara nu

Sitter och lyssnar på Magnus Uggla, det får ni tolka hur ni vill.

hej.

Sitter och skriver om Hitler och röntgen, hej måndag.

read between the lines


Asså jag orkar inte, Sabina. Jag har inte blivit mossa. HAHA. Men jag har seriöst inte hunnit. Hämta Lotus i fredags, frös anus av mig. Somnade seriöst på tangentbordet när jag kom hem. No joke. Kollade på The voice sverige och kom ännu en gång fram till just varför jag hatar Carola. Igår var jag pålajv hemma hos Lilli, var as najs. Jag friade och blev rejected, sen blev jag impulsivt homo med Alice och mördade en biskop. Hej.

were the lines overlap


Charmigt.
Hej. Dagen har sugit hästballe. Allvarligt. Jag orkar inte med alla människor. Jag kommer gråta av lycka när jag slutar högstadiet, slipper alla jävla blåsta människor. 153 dagar kvar. Jag har nedräkning. Så, annars så har inte så mycket hänt. Jag har förolämpat en sjua, lekt mission impossible åt Amanda och slagit Sabina. Typ. Som vanligt. Hejdå.

...There's just too much that time cannot erase


These wounds won't seem to heal
This pain is just too real

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

the truth is a terrible thing
Igår.

T-Shirt // Dressman
Jeans // H&M

warm me up


Så, första dagen avklarad. Vaknade imorrse och hade sådan ångest att jag trodde jag skulle spy. Men, men. Gick till skolan, ville mörda 70% och gick hem. Typ. Satt och gjorde ingeting i någon timme, skrev på en låt och gick och åt middag med Calle. Kul liv. Nu ska jag typ sova och invänta morgondagen med fler ångestattaker.

this is the last day of your life


Gårdagens fräna outfit.
Den sista dagen utan självmordstankar har lidigt mot sitt slut. Imorgon väntar helvetet med alla dess rövhål till invånare. Idag har jag haft ångest, ätit glass, sprutat glass genom näsan på min dator, haft ångest och städat mitt rum. Fun fun fun. Känn ganska depp att ställa klockan på 6 istället för halv 10. Ställde btw klockan på halv nio imorrse, snoozar och vaknar helt plötsligt halv 11. WTF. Jag som hade tänk vända tillbaka dygnet en dag innan skolan börjar och så somnar jag typ två och sov rövdåligt dessutom.

london shoppingPrimark 2.5 £


Primark 1 £


Primark 9 £


Primark 10 £


Primark 4 £


Primark 8 £

Primark 10 £

Primark 4 £

Harrods 5.95 £

Claires 4 £


Primark 1.70 £

Sleep is for the weak.

Mamma sa för 10 minuter sen att jag skulle gå och "knoppa". Men jag är fortfarande uppe. Hihihihihihi vad busigt.

Ämnet om det unika och det vanliga.

Vad har hänt med unika personer? Hur ofta ser du någon som får dig att vilja klippa av dig håret, färga det rosa, klä dig i blommiga strumpbyxor och bara ställa dig och peka finger åt världen? För i en värld full av ytliga, mainstream människor finns ingen plats för unika personligheter. Vad som räknas är hur lik du är precis alla andra. Klä dig i kläder endast ifrån Ginatricot, ha långt blont hår som igentligen består av dåligt isatt löshår och smörj in dig med hundbajs i ansiktet har du lyckats. Grattis, du är precis som alla andra. Vart kommer hatet mot udda personer ifrån? Som lyssnar på musik som betyder något, som uttrycker sig själv genom sitt utseende och inte klär sig efter andras åsikt. Jag blir så besviken på världen när det enda som räknas är hur mycket du trycker upp dina tuttar. Och på "Det är insidan som räknas med det är utsidan som ger insidan en chans." Det där är det största högen av skit jag någonsin hört. Du ska inte behöva se ut som alla andra för att få en chans. Du ska inte bli hatat för att du är anorlunda. Du ska inte behöva skämmas för hur du vill se ut eller för vilken musik du lyssnar på. Du ska inte behöva omge dig av människor som inte har något att ge dig.

Jag har suttit och läst igenom bloggarna jag följer. Och kommit fram till att 80% är bimbos med mer pattar än hjärna. Som klär sig i kjolar så dom visar halva röven och som kör på plastic fantastic. Och hela tiden rullar kommentarer in om hur heta dom är. Nej. Du ser ut som skit. Varför är det okej att vara någon helt annan än att endast vara sig själv helt och fullt?

and im so high on misery


Tjenare, jag har precis ätit middag. Typ. Mitt sovschema är way för fucked up för att det ska vara nyttigt. Äta middag kvart över 11, men det är najs. Igår hade jag abs night hemma hos Lilli med Bella. Och för er som inte vet vad abs night är så är det basic att man ser en massa filmer i rad med snygga killar med abs. Och jag måste säga att Jake Gyllenhaal kammade hem priset för kvällens snyggaste. Inte för att Taylor Lautner var fy skäms heller men kom igen, Jake Gyllenhaal? Dör. Men iallafall. Knoppade in någon gång vid fyra. Shh, dont tell my mother. Vaknar 11, äter frukost 12 och tittar på mer film. Så ja. Kul liv. Just nu sitter jag och önskar jag var 18, varför då? För jag vill kunna beställa saker från internet, skulle mer än gärna klicka hem Escape The Fates första skiva Dying is your latest fashion då jag är Ronnie Radkes största fan. Om ni inte vet vem han är, sluta läs min blogg.

London
for goodness sake


Hej hopp gummi snopp. Moget, tack jag vet. Idag har jag bara rövat omkring. Och med det menar jag att jag inte gjort ett skit. Jag hade tänkt städa men det var mer lockande att kolla på TV-serier och äta. Eller jag fick ett litet ryck på kvällen, gick igenom garderoben och städade ut en hel ikea kasse med skit jag inte behöver. Eller använt. Ska lägga in allt nytt jag köpt istället. Ut med det gamla in med det nya. Typ.

signing off


Åker in till stan i regnvädret med Amanda.

I hate to be the one to bear the bad news


So hold your head
Hold it up high
Here's to the friends that were alibis
Keep this close by your side
When I come home we will have our night

RSS 2.0