jag är högt över molnen

Okej, det har varit lite dött här. Lite. HAHA. Men nej, om jag ska summera vad jag gjort än så länge på sommarlovet. Inte ett skit. Så ja. Nej men jag har varit på bio och sett LOL(Miley Curys, hur snygg som helst), jag har spelat as mycket TV-spel, jag har fixat massa musik till min ipod som är great, blonderat håret(inte hela dock, fyfasen), jag har lyssnat på så mycket Sleeping With Sirens att jag snart är döv, jag har solat(När det faktiskt varit sol och sist men inte minst så har jag fått beskedet om att jag ska börja på Kulturama. SAY WHAT? WOO. Har varit inne typ 5 gånger bara för att kolla så jag såg rätt. Men ja, nu kan jag faktiskt slappna av och njuta resten av sommaren.

MEN VAD FAN

NYA BLOGG.SE SUGER SÅ JÄVLA ÄCKELHÅRT.

pillan har ju ingen koll what so ever

Jag lyssnar på musik,paramore för att vara specifik, pillan stannar och stirrar på min dator.
Pillan - Är det här The Pretty Reckless?
Jag - .......Nej. Det är Paramore.
Pillan - Jaha, dom låter ju likadant.
Jag - TAYLOR MOMSEN OCH HAYLEY WILLIAMS LÅTER VERKLIGEN INTE LIKA.
Pillan - Nehe, okej.
Jag - GET YOUR FACTS RIGHT.
Jag - DU BORDE SLUTA LYSSNA PÅ DUNKA-DUNKA OCH BÖRJA LYSSNA PÅ RIKTIGT MUSIK.
Jag - OH MY GOD. JAG SKÄMS ÖVER DIG.
Pillan - ......

Slutsats: Jag tar musik på för stort allvar, pillan borde sluta lyssna på Italiobrothers och Carly Rae Jepsen och jag ville bara gärna hänga ut henne.

kvart i elva

och jag sitter och lyssnar på Queen, dansar jordens töntigaste dans sittandes på min stol för jag är för lat för att resa mig upp och ba ANOTHER ONE BITES THE DUST

Bal outfittanOkej, första bilden ljuger så grymt. Jag var varken speciellt glad eller taggad. Tydligen var alla nervösa medans jag mest gick omkring och ville döda alla. Och ja, tråkigaste baloutfitten eveeeeer. Men fuck you. Har kommit fram till att jag inte ens lagt ner 350 kr på alla mina balgrejer. HAHA.

Klänning // H&M
Skor // Skopunkten
Väska // deichmann

Cuz I´m cheap like that.

Avslutning 13/6-2012
Och då tar vi och konstaterar det självklara i dessa bilder. Jag är blek, Pillan är dvärg, vi gillar tuttar(se,sista bilden) och båda var oerhört taggade(se, första bilden). Så ja, skolavslutning. Slut på nian. Gått ur grundskolan. Känns pretty jävla amazing. Att jag pallde den där klassen i tre år alltså. Sen att vissa försökte göra upp för tre år av jävligheter sista minuten är bara bullshit, lägg ner förfan. Och som vissa kanske förstod på bilden jag la upp i onsdags grät jag inte floder över att lämna kvarnberga. Det bästa någon sa till mig den dagen var "Jag vet att vi hatar varandra, men hejdå iallafall." Brutalt ärligt och jag gillar´t. Sen gick jag ut med 265 i slutbetyg, höjt mig med 40 poäng och 8 MVG och det känns helt jäkla ok om jag ska vara ärlig.

Bal 11/6-2012


Balen var ok, trevligt sällskap och god mat. För att vara kvarnberga dvs. Vi drack 3 liter cider var och tittade på lärare som framförde 80-talsock. Sen när det kom till vad dom kallde "disco", kände jag att det var dags att dra. Nicki Minaj och Avicii är inte riktigt min melodi, inte en enda låt av det rockiga slaget blev det, så ja. Men pojkarna var fint uppklädda, Therese såg ut som en prinsessa och jag..stod mest och såg awkward ut.

alla är högt över staden

Jaha, då var jag här igen. Stressig vecka fylld med känslor ligger bakom mig och jag tänkte nu ta tag i bloggen här då. Bal förra måndagen, avsluting på onsdagen. Sen har det varit korvgrillning, nattcykling, bio och biblioteksjakt fram tills denna dag. Ska göra några bild inlägg också. Så ja, hej hå nu lämnar jag er.

och det är äntligen slut

http://24.media.tumblr.com/tumblr_llw0zsfA9O1qjnjiuo1_500.gif

okej, världens bästa video


det var väl självaste

BLIR SÅ JÄVLA ÄCKEL IRRITERAD PÅ ALLT BARA ÅH.

;


omg


Vi är alla mycket vackra tills vi lär känna varandraVad jag hade på Pillans studentmotagning i fredags. Ryggen, just saying.

Klänning // GinaTricot

spex 2012


go beyond the cover


http://4.bp.blogspot.com/-7Rw7MkxLQs4/TyGZ2keP3tI/AAAAAAAABqE/a84OnUJU0Ww/s1600/Rico-smiling-rick-genest-20506548-640-360.jpg
Så jävla cool.

detta är bara en förklaring av våra löften

Liksom, bara för att jag kan.
Okej, stressig vecka, check. Sitter med plugg 4 till halv 12 på måndagen, genrep till 20 över 11 och sen plugg på tisdagen, rusar in till stan och köper födelsedagspresent i onsdags, studentmotagning i fredags och det här har bara varit världens längsta vecka. Så ja. Och jag fick precis skriva om hela det här inlägget för min dator valde att stänga av sig från ingenstans så det raderades, det är juni 5 grader och regn. Kul liv.

RSS 2.0